over-Peter-Koelemeijer

Peter Koelemeijer Schoenmode | Al 30 jaar een passend assortiment!

Peter Koelemeijer Schoenmode is in de loop der jaren een begrip geworden in deze regio. Wij bieden dan ook een zeer compleet aanbod in dames-, heren-, en kinderschoenen en niet te vergeten onze wandel- en sportschoenen.

Schoenen moeten lekker zitten. Dat staat met stip bovenaan. Daarnaast moeten ze mooi en redelijk geprijsd zijn. Daarom leggen wij ons toe op kwaliteitsschoenen maar vooral op mooi en functionele mode.

Bekende merken bij Peter Koelemeijer Schoenmode zijn o.a. Pikolino’s, Le Coq Sportif, Gabor, Ecco, Wolky, Zoo, Australian, Geox, Tamaris, Lowa, Footnotes, All Star, Birckenstock, Classic Walker, Fitflop, Mjus, Piedi Nudi, Rieker, Rohde, Teva, Waldlaufer, V. Lier, Braqeez, Giga, Devaleb en Munich.

Tevens bieden wij een zeer compleet assortiment kinderschoenen aan. Bekende merken zijn o.a. Gattino, Petit Shoe. Ook bij onze sportafdeling bieden wij toonaangevende merken aan zoals: Nike, Adidas en Puma.

Kortom: Een uitgebreid aanbod bij Koelemeijer Schoenmode in Opmeer. Wij staan voor u klaar om onze prachtige voorjaar- en zomercollectie te laten zien, te passen en u deskundig te adviseren.